Откакто Audi представи през миналата година рекламата си Дуелът и спечели

...
Откакто Audi представи през миналата година рекламата си Дуелът и спечели
Коментари Харесай

Лудо руско видео, от което няма да може да откъснете очи

Откакто Audi показа през предходната година рекламата си " Дуелът " и завоюва внимание с нея из целия свят, чрез подхода си да покаже майсторски снимана история в обратна посока, мнозина взеха решение че мъчно някой би направил нещо по-добро, снимано на заден ход, със същия триумф. Но ето че това съветско видео сграбчи внимание и то може би е даже по-въздействащо.

Клипът има милиони прегледи в YouTube. Той е музикално видео за песента " Кольщик " на съветската тайфа " Ленинград ". Режисиран е от музиканта и режисьор Иля Нейшулър от английската продуцентска къща Great Guns. Разказва по смешен метод изпълнена с принуждение (и рискова за снимане даже без да има голота) история за цирково зрелище в Русия, при което нещата извънредно се объркват.

4-минутната история се разпростира изцяло в обратна посока. 

Не е за препоръчване клипът да се гледа от лица под 18-годишна възраст. 

Видеото, от което фенът мъчно може да откъсне очи до края му, получи особено отличие в Берлин на Epica Awards - то стана изненадващият златен медалост на наградите в категорията за музикален видеоклип за 2017 година

Epica главно е събитие с награди в региона на рекламата, които се присъждат от жури от публицисти, отразяващи криейтив промишлеността, показва изданието за маркетинг Adweek. Но фестивалът тази година добави и категория за музикални видеоклипове, която по-рано спадаше към категорията за брандирано наличие. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР